Finaste Thenie Islame Bilder

Thenie Islame

Thenie Islame

Thenie Islame

Erotisk Thënie islame (2 thënie) - creeis.me Pics

.

Thenie Islame

Thenie Islame

Thenie Islame

Aller vers.

Thenie Islame

Feb 24, - Explore Sidorela's board "Thenie Islame", followed by people on Pinterest. See more ideas about albanian quote, islam, quotes pins.

Thenie Islame

Thenie Islame

Thenie Islame

May 30, - Explore creeis.me's board "thënie islame", followed by people on Pinterest. See more ideas about islam, islamic inspirational quotes, albanian quote pins.

Nuk ka asgjë në librin tonë, Kur’anin, që na mëson të vuajmë në paqë. Religjioni ynë na mëson të jemi inteligjentë. Unë jam më i madhi, thashë se edhe më parë madje e dija këtë. Unë besoj në fenë islame. Besoj në Allahun dhe paqen.
2021 creeis.me